Termeni și Condiții

Site-ul web erbicide-seminte.ro este administrat de SC LAURA GRUP SRL., cu sediul pe str. Ion Vidu, Nr.16, Lugoj, Timiș înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul J35/83/27.01.1994.

Utilizarea site-ului erbicide-seminte.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea dvs. a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. In situatia in care nu sunteti de acord cu aceste conditii, aveți dreptul de a nu utiliza site-ul nostru de internet. erbicide-semințe.ro isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, vă solicitam sa urmariti in mod periodic eventualele modificari.

Informatiile publicate pe erbicide-seminte.ro apartin site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al SC LAURA GRUP SRL care administreaza site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail contact@erbicide-seminte.ro.

Odata cu inregistrarea unei comenzi pe site-ul erbicide-seminte.ro, cumparatorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de SC LAURA GRUP SRL SRL – administrator site, respectiv prin telefon sau email. Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscal / facturii proforme si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi. Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator.

Dupa plasarea comenzii, pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda consumatorului/cumparatorului, fara o notificare prealabila, iar acesta va primi inapoi banii incasati de SC LAURA GRUP SRL, in termen de 7 zile. Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora in stoc.

Ofertele inaintate de SC LAURA GRUP SRL in magazinul online la rubrica oferte speciale nu implica nici un fel de angajament si pot fi retrase in orice moment, dar nu inainte de a va anunta in prealabil. In cazul in care clientul accepta o oferta online, SC LAURA GRUP SRL isi rezerva dreptul de a retrage oferta in termen de 3 zile lucratoare de la data acceptari, caz in care intre client si societate nu se va incheia nici un contract.

Livrarea produselor se poate face intr-un interval de minim de 24 ore si maxim 90 de zile lucrataore, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de plata). Toate informatiile/modalitatile folosite pentru descrierea bunurilor pe site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri, preturi. Produsele sunt disponibile in limita stocului.

Plata se face in numerar la primirea produselor prin serviciul de curierat rapid. Livrarea costă 18 Ron + TVA și se achită de către cumpărător. Doar comenzile ce depășesc suma de 200 Ron beneficiază de livrare gratuită.

  • SC LAURA GRUP SRL isi poate permite sa efectueze livrari partiale ale produselor vandute. Daca produsele vor fi livrate partial, societatea noastra isi rezerva drepturile sa factureze fiecare transport separat. SC LAURA GRUP SRL va incerca sa efectueze livrarea intr-un termen rezonabil. Un termen de livrare stabilit nu are insa caracter obligatoriu. In cazul unei intarzieri la livrare, Cumpratorul va trebui sa transmita SC LAURA GRUP SRL o notificare in scris si ii va acorda acestuia o perioada rezonabila in care Vanzatorul sa isi poata indeplini obligatiile contractuale.
  • SC LAURA GRUP SRL nu isi asuma nici o raspundere cu privire la daune rezultate din deficiente ale produsului/produselor livrat/livrate, cu exceptia neglijentei intentionate si/sau flagrante din partea SC LAURA GRUP SRL.
  • SC LAURA GRUP SRL nu are obligatia sa plateasca daune clientilor.
  • SC LAURA GRUP SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru daunele rezultate din cauza nelivrarii sau livrarii cu intarziere a produselor.
  • SC LAURA GRUP SRL trebuie sa limiteze pe cat posibil daunele ce fac referire la produsele livrate, in privinta carora a fost depusa o plangere.
  • De asemenea LAURA GRUP nu isi asuma nici o raspundere asupra daunelor referitoare la seminte care nu au fost multiplicate si/sau reproduse corespunzator, de catre firmele producatoare. SC LAURA GRUP SRL nu va fi in nici un caz raspunzator de nici o forma de paguba.