Politica de Confidențialitate

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de SC LAURA GRUP SRL, cu sediul pe  Str. ion Vidu, Nr. 16, Lugoj, jud. Timiș, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Furnizarea datelor dvs este necesară pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determina anularea comenzii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre dvs. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Daca unele din datele despre dvs. sunt incorecte, va rugam sa ne informați cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail contact@erbicide-seminte.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

MASURI LUATE PENTRU ASIGURAREA SECURITATII PRELUCRARII DATELOR PERSONALE

Site-ul www.erbicide-semințe.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul Societatii.

In cazul pierderii de informatii cauzate de „bug”-uri sau erori ale soft-ului cu care este conceput si gazduit site-ul seminteplante.ro, Societatea nu-si asuma nici o responsabilitate.

LAURA GRUP SRL, ia toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat. LAURA GRUP SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de email obtinute prin intermediul situ-ului wwe.erbicide-semințe.ro.ro si nu divulga adrese de email altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul explicit al clientului/posibil client.

Utilizatorii de date cu caracter personal sunt instruiti asupra importantei mentinerii confidentialitatii acestora, precum si cu privire la riscurile pe care le comporta prelucrarea datelor cu caracter personal. Pentru mentinerea securitatii prelucrarii datelor cu caracter personal, LAURA GRUP SRL ia urmatoarele masuri:

  1. Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt informati cu privire la pericolul virsuilor informatici;
  2. Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt doar cei desemnati de conducerea societatii. Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune in baza de date vor inchide sesiunea. In cazul in care unul sau mai multi utilizatori sunt revocati din diverse motive, conturile de acces se suspenda automat.
  3. Utilizatorii acceseaza datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atributiilor de serviciu.
  4. Computerele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall updatate la zi.
  5. Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre utilizatorii autorizati pentru aceasta operatiune si numai in scopuri cerute de legile in vigoare. Informatiile pe suport de hartie sunt pastrate in dosare speciale, la care au acces doar angajatii societatii, carora le incumba obligatia de confidentialitate.

SCOPUL COLECTARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Scopul colectării datelor cu caracter personal este de a opera și livra comenzile efectuate de dumneavoastră, precum si de a va transmite oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing legate de produsele si serviciile furnizate de societatea noastra.

Datele Personale pe care ni le furnizați vor fi utilizate pentru a vă identifica ca utilizator al site-ului nostru și pentru a vă oferi acces la diferitele sale funcții, produse și servicii disponibile pentru dvs. ca utilizator înregistrat.

Nefurnizarea unor informații obligatorii poate însemna că nu vom putea gestiona înregistrarea dvs. ca utilizator sau nu vom putea utiliza anumite funcții sau servicii disponibile prin intermediul platformei. Utilizatorul (dumneavoastră) garantează că datele personale furnizate sunt adevărate și exacte și este de acord să raporteze orice schimbare sau modificare în timp util.

Dacă ne furnizați datele personale ale unor terțe părți, sunteți singurul responsabil pentru informarea acestora și pentru obținerea consimțământului acestora pentru ca aceste detalii să fie furnizate în scopurile indicate în secțiunile corespunzătoare din această Politică de confidențialitate și cea privind modulele cookie.

DURATA

LAURA GRUP SRL va prelucra datele cu caracter personal pe perioada necesara indeplinirii scopului pentru care au fost colectate. De exemplu, datele referitoare la comenzile dvs. vor fi prelucrate atâta timp cât operatorul de date este obligat să dețină astfel de date în conformitate cu legile aplicabile și va fi șters odată ce acest scop legal va înceta să mai existe.

LAURA GRUP SRL garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere. Va informam că orice prelucrare a datelor va înceta după primirea solicitării dvs., transmisa printr-o cerere scrisă, datată și semnată prin poșta cu confirmare de primire la punctul de lucru situate in Lugoj, Str. Ion Vidu, Nr.16, jud. Timiș.